Kvasinková infekce

Dobrý den, zajímalo by mě zda mohu dostat kvasinkovou infekci při použítí kondomu ( z kondomu - zapaření ).Dále by mě zajímalo zda mohu kvasinky chytnout při orálním sexu /na partnerce .Delší dobu jsem pod velkým stresem, možná i oslabená imunita. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud nedojde ke kontaktu vaší kůže či sliznice s kůží partnerky, není možné infekci získat. Při orálním sexu se teoreticky může přenést kvasinka do dutiny ústní. Pokud máte tresové období, jste samozřejmě oslaben a k infekcím vnímavější.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: