Kvasinky

Chtěl bych se zeptat občas trpimna kvasinky na penisu ale už po druhé se mi stalo že mám možná kvasinky v tíslech jeslti je to tedy možné? Měl sem to na levé straně a bolelo to pak mě začli bolet jakoby uzliyn v třísel ted kolem měsíce klid a ted to mám na pravém třísle nejřív takoví bíly povlak který celkem zapáchá a ted mě začli bolet trošku asi uzliny v třísle. Je to normální nebo muže jít o něco vážnějšího pokdu yb se kvasinky objevili v takovíchto místech? Mám strach aby mi něco nebylo předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Bohužel, opravdu to možné je.
Zakupte si Imazol krémpastu, vytvořte např. z buničiny záložku, kterou vložte do třísla, aby nedošlo ke tření kůže. Omývejte vodou nebo antibakteriálním mýdlem.
Lokální reakce uzlin k tomu patří.
Držím palce, ať je Vám lépe.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: