Kýla a nádor

Dobrý den.Mám babičku,věk 73 let která se léčila na rakovinu dělohy asi před 5 lety.Léčba byla úspešná,nádor se nezvětšuje,nic nědělá ale pořád existuje.Babička má zarověň 5 let kýlu pupeční,která je se jí za tu dobu podstatně zvětšila a lékaři jí posílají na operaci této kýly.Jsou nějaká velká rizika při operaci když má babička v sobě nádor? Předem děkuji za oodpověď.

Odpověď odborníka:

Je možné, že vaše babička je stran gynekologické záležitosti zcela vyléčená. Ale i tak operace kýly je na místě, protože tato kiýla ji může zlobit řadu let a mohly by přijít i komplikace, jako je třeba střevní neprůchodnost. Operace kýly patří k méně náročným operacím.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: