Kyretáž

Dobrý den, chci se optat...v pátek jsem prodělala kyretáž z důvodu krvácení. Hned po zákroku to ustalo a do dnešního dne jsem byla zcela bez krvácení, ani jsem nešpinila. Dnes 4. den po kyretáži jsem začala znova krvácet, zatím slabě..........je to normální nebo mám jít k lékaři? mám sice odpočívat, ale není to moc možné, mám 7. měsíční dítě.........díky

Odpověď odborníka:

Slabé špinění může přetrvávat až týden po výkonu,to je normální,kdyby zesilovalo nebo se přidaly bolesti či teplota rozhodně zajděte na gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: