| Nápověda

Kyretaz

 

Dobry den, rada bych se poradila, prave jsem prodelala kyretaz ve 12tt, plod se pry prestal vyvijet v 6tt v deloze mi udajne zustal jenom vacek po miminku, po zakroku jen mirne spinim a nemam zadne bolesti. nez jsem zjisitila,ze plodu nebije srdicko, prodelal jsem jiz dve slabsi menstruace jelikoz moje matka u obou tehotensti take krvacela,tak jsem tomu neprikladala velkou pozornost. Doktor me doporucil pockat 2-3 menstruace nez zacneme zkouset znovu, ale jelikoz jsem jiz dve menstruace po samovolnem potratu prakticky prodelala, tak by me zajimalo jestli musime pockat 3 mesive po zakroku jako takovem, aby telo melo cas se zotavit?Take jsem nasla na internetu radu,ze po prodelani potratu je dobre pit caj z Kontryhelu obecneho, aby se obnovila vystylka v deloze.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lékař měl na mysli 2-3 menstruace po zákroku, což byste skutečně měla dodržet. Kontryhelový čaj nutný není, ale pít ho samozřejmě můžete. Výstelka se obnoví pod vlivem hormonů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
Kam dál
 
 
Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Články: Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Přestože se v názvu této...
Pozor na pihy!
Články: Pozor na pihy!
Piha nebo-li odborně...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Obavy z umělého oplodnění jsou přirozené, zkuste je ale překonat
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: