Kyretáž kvůli polypu

Dobrý den pane doktore. Moc Vás prosím o váš názor. Do června letošního roku jsem měla menstruaci pravidelnou a přiměřeně silnou. V červenci přišla menstruace o dva týdny později , velmi silná a trvala tři týdny. U gynekologa mě bylo odstraněno nehormonální tělísko. Takto silná a dlouhá menstruace se objevila celkem třikrát. Nyní 5.10. jsem na doporučení gynekologa podstoupila kyretáž, protože podle ultrazvuku byl v děloze polyp. V nemocnici dělali ultrazvuk znovu a lékařka zjistila vysokou sliznici a polyp nebylo příliš vidět. Po zákroku se lékařka zmínila, že sliznice bylo opravdu hodně a tím mě docela vyděsila. Je možné že by se můj gynekolog takto hodně spletl?? Bojím se rakoviny. Na kontrolu jdu až 12.10. Nyní akorát slaboučce krvácím a mám mírné bolesti jako při menzes. Můžete mě prosím k tomu něco říci?? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Polyp přilehlý ke stěně se může jebvit jako vysoká sliznice,lékař se nespletl,kyretáž byla v každém případě nutná, rozhodující bude výsledek histologie, slabé krvácení je po tomto zákroku normální, zachovejte klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: