Léčba hemeroidu

Dobrý den Jelikož se mi nikde nedostává odpověd na muj problém,rozhodla jsem se napsat vám. Již asi rok mám hemeroid(vnější),řekla bych nebolestivý,jen málokdy,nebo mě občas bolí v konečníku a pak z toho i břicho,ale do 10min to přejde. Nikde jsem se ještě nedozvěděla to nejdulezitejsi,co me trapi. MUSÍM NA OPERACI NEBO STACI LECBA LEKY NA UPLNE VYMIZENÍ HEMEROIDU? vyzkousim klidne i 10 ruznych leku,ale potrebuji vedet,jestli to ma cenu kupovat,jestli lek dokaze natrvalo odstranit vnejsi hemeroid, nebo jestli jedina moznost je jit na operaci. Jakoukoliv operaci vidim az jako tu posledni moznost.Prosim nepiste mi,ze se mam poradit s lekarem,staci jen jestli pomuze lek, popr. jaky. Děkuji moc za vasi odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Markéto, sama jste zřejmě intuitivně vytušila, že kvalifikované posouzení úspěšnosti neinvazívní či invazívní léčby hemoroidů může provést pouze příslušný specialista. Jinak budete kupovat různé léky pro vnější a vnitřní použití, a zkoušet, zda dokáží natrvalo odstranit Vaše obtíže. Doporučuji Vám absolvovat vyšetření v gastroenterologické nebo proktologické ambulanci, a podle doporučení lékaře se svobodně rozhodnout o dalším postupu. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x