Léčba gynekologického zánětu, rozpoznání těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V dubnu jsem byla na gynekologii a dostala antibiotika Klacid na zánět, ke konci léčby jsem měla přerušovaný styk, problěhla prohlídka a menstruace. Další měsíc byla ale menstruace nejdříve normální a poté slabší. Tento měsíc po této menstruaci jsem byla opět na gynekologii, kde mi doktorka napsala další antibiotika. Chci se zeptat, zda by poznala, že jsem těhotná bez ultrazvuku, jen při takového prohlídce a jaké riziko je těhotenství. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud proběhla menses nemělo by se jednat o graviditu,rozpoznání je možné cca v 5 týdnu můžete si pro jistotu udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: