Lék na štípnutí a sport

Dobrý den, štípl mě nějaký brouk, ruka hodně otekla, otok poté opadl, ale zůstal tam červený flek, navštívila jsem tedy pro jistotu doktorku a ta mi řekla, že to není nic vážného, předepsala mastičku a antibiotika deoxymykoin, aby flek zmizel. Chci se zeptat, zda s tímto lékem (1 tableta denně) mohu sportovat. Samozřejmě ne každý den a vykompenzovat to odpočinkem. Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavlíno, po dobu užívání antibiotik vám nedoporučuji sportovat, lepší bude, pokud se sportem počkáte, až je doužíváte. S pozdravem, KJ.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: