Léky na spaní

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat dělám na smněny a tak jednou týdně po noční službě jsem nucen si vzít prášek na spaní ,protože jinak nejsem schopný usnout.Nedávno mi byl zjištěn vysoký krevní tlak a beru 1 tbl.Prestaria ráno,nevadí když si ráno po noční službě vezmu i 1 tbl.stilnoxu???Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Norberte! Nevidím v tom problém. Pokud berete prášek jednou týdně, protože jste ze směn celý "rozhozený", neviděl bych ani dlouhodobě žádný problém. Kombinace s prestariem nevadí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: