Lexaurin s ospen 1500

Dobrý den, dostala jsem peniciclin na anginu a chci se zeptat zda mohu přes lek Ospen 1500 užít Lexaurin? Aby to nemelo nejake spatne reakce. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Milá Šárko. Tyto dva léky raději nekombinujte.¨ Budete- chtít řešit úzkost meikamentózně, je ideálním lékem Sédatif PC v dávce 3x2. Nehrozí u něj žádné interakce.Je volně k mání v lékárnách. Budte li chtít pomoci gruntovně,z mého e mailu mens-sana@seznam.cz Vám mohou přílétnout cenné rady.Můžete si je vyžádat. Ti,kteří mi napsali svůj příběh se dočkali výrazné úlevy a účinné pomoci. Můžete to zkusit též. Brzy se uzdravte. Těším se na e mailové setkání s Vámi. Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: