Lexaurin ad

Dobry den, prosim Vas mam dotaz a nikde sem to na internetu nenasel. Jiz 5 mesic se lecim na PP a stale nejsem v pohode. Celych 5 mesicu neustala uzkost. Ted jiz mesic zkousim uz 4 antidepresivum (Cipralex,Remood,ludiomil) ted (asentra) a k tom umam na uklidneni atarax. Bral sem 3 mesice i lexaurin ale dost nepravidelne treba sem par dni nemel ale pak treba tyden sem ho bral kazdy den v davkach od 1,5 do 6 mg na den. Ted sem ho vysadil a prvnich par dni docela prohloubeni uzkosti ale ne tak velke. Ale po tydnu vysazeni lexaurinu na me padla strasna uzkost a deprese. To jiz beru mesic asentru a atarax. Je mozne ze sou to abstinencni priznaky vysazeni lexaurinu nebo mi treba zase nesedi AD?? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě je možné, že by to mohlo jednat o úzkost po vysazení léků. Je ale třeba Vás upozornit, že jen tak nasazovat a vysazovat léky, není vůbec dobré! Proto bych Vám doporučoval znovu konzultaci s ošetřujícím lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: