Lexaurin - užívání

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání Lexaurinu3 a jeho účinky, případně i nežádoucí. Vím, že je to napsané na každém příbalovém letáku, ale mám specifický problém. Lexaurin si beru vždy pro rychlé navození spánku a to asi tak 1x až maximálně 2x do týdne a vždy mi stačí 1/4 tabletky. Nemusím ani půlku a spím pak rychle a vždy svěží. Nicméně jsem četl, že je to uvolňující lék odstraňující napětí. Dalo by se říci, že jsem jako osoba dost nervní celý život, hodně se stresující vždy při jakékoliv maličkosti, cestování na delší trať, stres před zkouškou, důležitým jednáním apod. A nyní k problému. Může způsobit užívání Lexaurinu v tomto množství a dovolím si říci i nepravidelném užívání protože 2x do týdne nebývá pravidlo pak si vezmu třeba za měsíc čtvrtku tablety, TYTO PROBLÉMY: že mám v poslední době často zácpu, problémy s plynatostí, neustálé nutkání na "velkou", než dojdu do práce někdy je to horor. Všechno se stahuje , v břiše tlačí na záchod, dokonce i stáhnutý šourek.... Stolice normálná, křeče ani nejsou minimálně, odchod plynů méně než obvykle. Je fakt, že se hodně v poslední době stresuju, nervuju, ale nemyslím, že by výše uvedené potíže způsoboval Lexaurin, nebo snad ano? Děkuji za radu. Michal.

Odpověď odborníka:

Milý Michale. "Dospělá medicína" léčí pacientovi nikoliv jednotlivé příznaky ale hledá příčinu jeho problémů. Potom dokáže onoho člověka zcela uzdravit. Vy používáte to, co se v naší zemi rádo nabízí ....léčbu symptomů. Tato metoda vede nikoliv k vyléčení ale k přibývání dalších a dalších příznaků,přičemž každý z nich lékař ze zmíněné lokality( ČR) řeší přídáním dalšího a dalšího medikamentu,do počtu i několika desítek¨preparátů denně:-( Myslím si, že byste zasluhoval skutečné vyléčení.. K tomu ovšem je třeba, abyste se rozhodl,zda se k léčení hodláte připojit Vaší silou a rozhodností. Pokud se Vám varianta,kterou Vám nabízím líbí, mohu Vám na mens-sana@seznam.povědět více Jsem si jist,že se můžete uzdravit.Je ovšem třeba vzít život a zdraví do vlastních rukou a nechat se jen trochu vést lékařem. Jsem připraven Vás " jen trochu vést" na mens-sana@seznam.cz Děkuji Vám za důvěru. Se srdečným pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: