Luivac

Paní doktorko, děkuji za rychlou odpověď. K dnešnímu dni jsem jsem vzala 8 tablet Luivacu .Bylo by tedy bych lepší ihned s užíváním přestat, v 3 měsíční kúře nepokračovat a ivf bych mohla podstoupit i dříve než za 3 měsíce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byste plánovala IVF dříve než za 3 měsíce, tak bych v době přípravy na IVF a užívání Prednisonu raději Luivac vysadila. Samozřejmě neznám celou Vaši anamnézu, takže léčbu hlavně konzultujte s Vaším lékaře, který léky indikoval.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: