Lymská boreliosa

Dobrý den,na jaře jsem byla na odběru krve kvůli podezření na revmatismus,ale až před týdnem jsem se dozvěděla,že jsem prodělala lym.boreliosu. Takže až teď jsem dostala na přeléčení antibiotika asi na 4 týdny. užívám je asi týden a najednou jakoby se mi zhoršily příznaky - víc mě bolí klouby na prstech u nohou, kyčle i kolena. dokonce se mi občas i točí hlava, což se dřív nestávalo. Je možné, že ATB to rozbouřila a pak se vše uklidní? Můžete mi doporučit, jaké minerály a vitamíny mám užívat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano! Nedomnívám se, že by zhoršení vašich potíží přímo souviselo s užíváním antibiotik. Bolesti kloubů můžete zmírnit přípravky typu brufen, které zakoupíte v lékárně, za zvážení stojí i léčba Wobenzymem, obojí můžete užívat spolu s antibiotiky. Pokud se vaše problémy budou zhoršovat, obraťte se znovu na vašeho lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: