Boreliosa

O víkendu me něco kouslo u bazénu, ze zacatku to vypadalo jako větší stipanec od komára , dnes je to cerveno fialový flek , mam je ještě pod zadkem a na ruce , myslíte , ze by se mohlo jednat o boreliozu ? Děkuji moc za odpověď Nikola Murycova

Odpověď odborníka:

Ne, rozhodně ne. Boreliosa se nemůže vyskytnout na kůži tak rychle. První projevy jsou až po 3 týdnech, nejdříve po 2 a jedná se o červená ložiska místy probělavělá, rozhodně ne tmavě červená nebo fialová.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x