Martin dobry den pane do...

Martin Dobry den pane doktore,prosim vas o radu uz asi pul roku co jse mi vitvoril na okraji zaluda bili vred a na kuzi z vnejsi strany jse mi vytvorili vredy ze spodni strany kdyz je zmacknu tak kousek hnisu vytlacim ale vredy stale zustavaji?muze to byt nebezpecne?predem dekuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine, může se jednat "jen" o kožní infekci, ale také o pohlavně přenosnou chorobu. Určitě vám doporučuji návštěvu dermatovenerologa - dá vám na to léky buď systémové (antibiotika) nebo lokální ve formě masti a budete mít pokoj. Při pohlavním styku používejte do vyléčení kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Jak žít s umělou chlopní
Články: Jak žít s umělou chlopní
Operovali vám srdce...
Chudokrevnost
Články: Chudokrevnost
Chudokrevnost, neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x