Melanom

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa môže jednať o melanóm? Znamienko mám už veľmi dlho.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer , ano i takto může vypadat melanom , nicméně protože neznám anamnézu, ani znaménko nevidím zblízka, není při fotografii nikdy přesná diagnóza.Navštivte proto dermatologa.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: