Melanom

Dobrý den , prosím mohli by jste mi vysvětlit tuto zprávu. Tři roky pozoruje pigmetovou morfu pod pravou lopatkou. O:infraklavikuklárně vpravo pigm,etovaná kožní léze asi 2 cm v průměru s barevnými atyopiemi a regresí,klinicky charakteru SSM,spáfové uzliny negativní. Dop.:pac. přijata k radikální excisi a sentinelové boopsii. Byla jsem totiž doporučena na vyšetření znaménka,ale byla jsem na tom dost psychicky špatně , tak nevím co se mnou budou dělat. Děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zatím nemusíte mít strach. Vyříznutí znaménka je pouze preventivní a vzhledem k zatím neprokázanému postižení je s největší pravděpodobností všechno v pořádku. Definitivní závěr bude možné udělat až po histologickém zhodnocení odebraných tkání. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: