Melanom a ct

Dobry den, chcem sa opytat, ci je mozne zachytit kozny melanom na CT. Podozrive znmienko sa nachadza na bruchu a pre mesiacom mi bolo robene CT brucha. Ako rychlo sa melanom tvori, je mozne odhadnut ako rychlo moze metastazovat a kde najcastejsie. Mam zdravotne komplikacie uz par mesiacov a najvacsi problem okrem ineho je aj hlava, nesustredenost, zahmlene myslenie, neschopnost sustredit sa na psychicku cinnost. Beriem cipralex a xanax cca 3 tyzdne, stav sa trosku zlepsil, ale nie uplne. Vdaka

Odpověď odborníka:

Podezřelé znaménko na kůži by na CT vidět nebylo. Doporučuji neodkládat návštěvu kožního lékaře, který znaménko vyšetří a při jakékoli pochybnosti vyřízne, histologicky vyšetří a budete mít po starostech.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x