Meniskus

Dobrý den,chtěl bych se zeptat. Sem měsíc a půl po artroskopii menisku. Zhruba,tak po měsíci sem začal hodně cvičit v posilovne s tím,že bych rád zpevnil celé tělo,ale hlavně nohy a stehenní svalstvo. Vzhledem k tomu, ze mám i ze 60 procent utržený před.kříž.vaz. Při cvičení a tréninkových cvičení nebyli vůbec žádný problémy a koleno fungovalo skvěle. Žádný otoky a ani citlivost koleně. Teď,ale 24 na Vánoce sem se probudil s velkými horeckami ,tak nějak sem zvládnul večeři a šel se potit. Od pátku mám i průjem,takže asi střevní chřipka. Teď smeruju k té otázce. Ve večerních hodinách sem se probudil vyprahly a strašně zdecimovany. Šel sem se teda napít,ale udělalo sem si strašně zle. Nemohl se ani stát,tak sem s lehl na podlahu a nohy sem měl opreny o kuchyňskou linku v tu chvíli me dost výrazně v koleni jako by tlakově zabolelo. Dal sem tedy nohy dolů a vzhledem k mému stavu sem tomu vůbec nevěnoval pozornost a stále ležel na studené podlaze. Dneska,už ale cítím ze strany o na dotek mírnou bolest. Jen tehdy pokud mám koleno pokrcene,když je noha natazena necítím na dotek žádnou bolest. Chci se tedy zeptat co to může být?? Jestli to nemůže být,jen prostě z velké únavy těla a kloubů z horecek a dehydratace. Žádný totiž neomaleny či blbý pohyb či pád neproběhl. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Potíže nejspíše souvisí a virosou a zabýval bych se jimi, zvlášt pokud koleno není oteklé , až po doléčení viorsy - mohou do té doby odeznít

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: