Menstruace

Dobrý den menstruaci jsem měla naposledy 27.2 a od té doby se nedostavila.Dříve byla celkem přesná,ciklus cca 34 dní.Měla jsem naposledy chycené močové cesty léčené urenalem a chci se zeptat jestli může být zpoždění tím zánětem a jestli je nutné jít na vyvolávací injekci,nebo jestli můžu čekat než přijde menstruace přirozeně? Jestli vadí být bez menstruace,nebo se to musí řešit tou vyvolávačkou? Dítě už nechci a těhotenský test jsem si dělala 3x a byl negativní.

Odpověď odborníka:

Zánět by na cyklus vliv mít neměl bylo by vhodné stanovení krevního HGC které je přesnější protože je kvantitativní a ultrazvuk další postup podle výsledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: