Menstruace

Dobrý den. 5.8. jsem dobrala poslední pilulku mé antikoncepce, od 10.8. do 15.8. jsem měla menstruaci, prášky již neberu a další menstruace se ještě nedostavila. Těhotenský test je negativní. Je to normální že po vysazení antikoncepce je delší doba mezi menstruací? Mohu v této době otěhotnět? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petro! Otěhotnět jste mohla, stejně tak se ale může jednat o hormonální nerovnováhu způsobenou právě vysazením antikoncepce. Doporučuji vám udělat si s odstupem týdne ještě jeden těhotenský test a pokud se menstruace ani nadále nedostaví bude třeba navštívit vašeho gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: