Menstruace- jen kousky bez krve?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je v pořádku, když už delší dobu menstruuji jen pevné tmavé částečky, ale jen minimum krve. Při posledním mensesu to bylo jen takové horší špinění, dohněda. Užívám HA Jeanine. Teď těsně před začátkem menses jsem dokončila zavádění tablet proti kvasinkám. Mohlo by to být i z toho? Mám obavy, protože dříve jsem menstruovala i normální krev. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slábnutí intenzity menstruačního krvácení je při užívání hormonální antikoncepce běžné a normální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: