Menstruace v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěl bych se zeptat, jaká je šance, že je moje pritelkyne od posledního pohlavního styku dvakrát mentruovala. Rád bych vám přiblížil mou situaci. Dne 14.2. Jsme měli pohlavní styk, ale na začátku jsem do ní tak na půl vjel a když sem ho vyndal, uvidel sem na špičce kapičky lásky. Bohužel ona měla plodné dny, a tak jsme zašli koupit postinor, dostavila se jí normální menstruace. A měsíc po pohl. Styku si dělala test který byl negativní, dostala druhou menstruaci, která byla zpožděna o dva dny ale jinak byla normální. Po dvou měsících si dělala teh. Test a ten byl znovu negativní. Ale pozoruji u ní výkyvy nálad, tak bych se chtěl zeptat, jaká je šance že je těhotná? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance při negativních testech je nulová, rozlady nejsou těhotenstvím

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: