Metastaze a fenixovy slzy

Dobry den.Chtela jsem se zeptat,muj muz ma metastaze v kostech a chtela jsem se zeptat,jestli pomuzou Fenixovy slzy?Cetla jsem nazor jednoho lekare z onkologie,ze toto muze pomoci ci dokonce to dokaze vylecit.Myslite si,ze je to mozne?Dekuji Prisim nezverejnovat muj meil a telefonni cislo.Dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Evo, Fenixovy slzy ani jiné volně prodejné preparáty bohužel rakovinu vyléčit nedokážou.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
-11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
milá Karolíno | Od: radek | 16.3.2016 21:36
Fenixovy slzy nejsou volně prodejný preparát a rakovinu dost často vyléčit dokáží. Na netu už je spostu i odborných článků -kanabinoidní systém, apoptáza rakovinových buněk vlivem THC atd. nastudujte si to;)
reagovat
re:milá Karolíno | Od: janek | 16.3.2016 22:21
opr.: apoptóza
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: