Mlezivo

Dobry den,pane doktore,jsem 22 tydnu po potratu dvojcatek ve 21.tydnu tehotenstvi.Po potratu jsem brala prasky na zastaveni laktace.Dodnes,pouze ale pri stisku bradavky,se mi obcas objevi kapicka mleziva.Je to normalni?Mohlo by to branit dalsimu poceti?Jak mam tento problem resit?Dekuji za odpoved,M.R.

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné stanovit hladinu prolaktinu a provést sonografii prsou,aby se objasnila příčina, pokud budou výsledky v normě početí by to nemělo ovlivnit, když je sekrece tak minimální jak uvádíte jistě se nebude jednat o nic vážného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x