Mohu kombinovat nizoral proti kvasinkám a tabletku forcan?

Dobrý den, kvůli opakujícím se kvasinkovým infekcím mi gynekolog předepsal tablety forcan jednou za měsíc. Byla jsem ale projistotu teď ještě u venerologa, který mi byl doporučen. A ten vyloučil jiná onemocnění a předepsal mi Nizoral proti kvasinkám 30tbl každý den jednu. Zapomněla jsem ho ale informovat, že jednou měsíčně užívám Forcan (měla jsem teď poslední 6. tabletu), tak jestli můžu hned používat ten nizoral nebo musím počkat radši ten měsíc až forcan odezní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych vyčkal,poté si nechal nabrat mikrobní obraz poševní a kultivaci,aby jste věděla,zda ještě jsou přítomny kvasinky nebo jiné patogení bakterie a podle výsledku bych postupoval dále příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x