Možná borelioza?

Dobrý den, všechno začalo někdy na podzim chřipkou. Tato chřipka byla jiná, než obvykle. Po tomto následovalo par dní obrovské únavy. Poté začaly stěhovavé besti kloubů (zápěstí, kotníky, klouby prstů). Ty byly velmi časté, teď už jen občas. Celkově se od té doby cítím jinak, často se mi motá hlava, mám více lupů, více mi pění moč. Četla jsem toho hodně a napadlo mě, jestli to nemůže být borelioza? Nemvšimla jsem si sice, že bych měla klíště, ale byla jsem hodně poštípaná. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, za Vašimi potížemi může být borelioza, či jiná přidružená infekce, tzv. koinfekce. Nicméně je nutné pátrat i po možných jiných příčinách. Doporučuji se domluvit s vašim praktickým lékařem a provést všechna možná podrobná vyšetření, nebo se ev. obrátit na lékaře, který se v dané problematice orientuje. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: