Možná nákaza pohlavní chorobou

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně možné nákazy pohlavní chorobou. Mám (nebo spíše bych měla říci měla jsem) přítele a byli jsme spolu 8 let. Minulý týden mi řekl, abych si našla někoho jiného, že si mě nikdy nevezme. Já jsem ho tedy poslechla a našla si jiného muže. Měla jsem s ním sice chráněný pohlavní styk, ale nechráněný orální. Den nato se ke mě vrátil můj přítel a měli jsme spolu nechráněný pohlavní i orální sex. Pak můj přítel odjel a já jsem začala mít strašné bolesti v krku spojené s neustálým sliněním a z nosu mi teče jako z kohoutku. Navíc mám teploty a můj stav se vůbec nelepší. Mormálně se z rýmy nebo z chřipky dostanu za dva , tři dny. Nyní jsem už takto nemocná pět dnů a stav se jen horší. A zde je můj dotaz: Mohla jsem se nakazit faryngeální kapavkou? A pokud ano, jaké je riziko, že bych nakazila toho svého přítele, když jsem s ním měla sex hned druhý den po sexu s tím druhým mužem a neměla jsem ještě žádné problémy. Víte, nejde mi ani tak o mě, ale nikdy bych si neodpustila, kdybych nakazila jeho. A další dotaz je: Na jakého lékaře se obrátit v případě podezření na laryngeální kapavku? Jiné problémy nemám. Děkuji Vám moc za Vaši odpověď a omlouvám se za rozsáhlý dotaz. Přeji pěkný den Ema

Odpověď odborníka:

Dobrý den,vůbec se neomlouvejte..obra'tte se,moc prosím,na dermatovenerologii-v Praze v Apolinářské..držím palce!!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: