Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám takový problém dneska mi doktor zjistil zánět průdušek. Beru antikoncepci. Antibiotika jsem zatím neměla, dnes začnu s prvním práškem. Před návštěvou lékaře jsem s přítelem měla pohl. styk. Bojím se, že onemocnění snížilo antikoncepční ochranu a že bych mohla být těhotná. Myslíte, že onemocnění zbusobilo selhání antikoncepce? Mám teď nervy a bojím se.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje,chcete li mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom, onemocnění účinek antikoncepce nesníží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: