Možnost otěhotnění

Měla jsem 10 měsíců zavedené tělísko Jaydess, 25.7. jsem si ho nechala vyjmout, mentruace se zatím nedostavila, jenom drobné spineni, pravděpodobně z důvodu celého zákroku. Můj dotaz je takový, jaká je pravděpodobnost, ze bych kvůli nechranenemu styku, který byl 28.7. mohla otěhotnět? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost je nízká, ale nikdy nelze vyloučit. Pokud byste měla velké zpoždění, udělejte si těhotenský test. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: