Možnost otěhotnění

Dobrý den,bral jsem HA "jen" 3 roky.Dle rad sve doktorky jsem se 1 měsíc po vysazení HA umyslně nesnažila otěhotnět.Zajímalo by mě jestli ted,následující měsíc je možné že už bych mohla otěhotnět.Po vysazeni HA se dostavila menstruace v pravidelnem terminu 28 dní.Je možné že by v teto pravidelnosti nastala zmena a cyklus se mi natahl treba az na 35 dni?děkuji případnou odpověď

Odpověď odborníka:

Někdy sice po vysazení antikoncepce trvá i několik měsíců, než se srovnají hormonální hladiny a obnoví se ovulace, ale stejně tak je možné ihned po vysazení otěhotnět.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: