Možný nádor na močové trubici

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli uvedené skutečnosti nenasvědčují výskytu nádoru: Před pár dny jsem si nahmatal kousek pod konečníkem jakousi bulku, velká není, ale cítím vevnitř malý výstupek jakoby u zárodku močové trubice. Bolest necítím, jen velmi mírné tlačení. Aspoň mám ten dojem, popravdě nejsem si jistý tím jestli to není jen pocitem, že tam něco je. Je to normální jev, nebo bych měl kvůli tomu preventivně raději zajít ještě za místním urologem? Děkuji moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře. Těžko radit takhle na dálku, pokud jsem Vás nevyšetřila a nemám zcela přesnou představu, kde se bulka nachází. Podle všeho jste si nejspíš nahmatal lymfatickou uzlinu, ale více Vám řekne urolog až po konkrétním vyšetření.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: