Mrtvice a let letadlem

Dobrý den,manžel prodělal v září 2010 pravostrannou mrtvičku,tepna ucpaná krevní sraženinou,zavedli mu 2 stenty,teď už je v pořádku, bere Godasal.V létě bysnme chtěli s rodinou letět k moři,let trvá asi 1h a půl,může manžel letět letadlem?Je nějaký problém? Dále trpí na dnu, vadí to nějak? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, let letadlem by neměl vadit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x