Může to být kapavka?

dobrý den sem s partnerem už rok a s nikým jiným sem nikdy nespala ale můj partner předemnou už pohlavní styk měl s několika ženami. Asi před půl rokem mě začal hrozně moc bolet pohlavní styk hlavně v poševním vchodě u svého gynekologa už sem byla a ten mi řekla že neví co by to mohlo být dělal mi veškeré vyšetření a všechno vyšlo negativní. také se mi udělala obrovská rýma která mi ucpává i krk a každé ráno mám hrozně sucho v krku a při vylučování stolice mě hrozně bolí konečník, proto se ptám jestli by se nemohlo jednat o kapavku?

Odpověď odborníka:

Bolesti konečníku by jste měla řešit na chirurgii rýmu a ucpaný noc na ORL oddělení,nejsou to příznaky kapavky a váš gynekolog nebo na kožním oddělení vám udělá cílenou kultivaci na toto onemocnění,bolest v poševním vchodu může být zánětlivého původu,ale nemusí to být kapavka,to vše ukáže kultivace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Je možno se nakazit i jinak,než pohlavním stykem? | Od: Monika | 28.11.2015 20:38
Muj pritel byl panic a ja pana.Meli jsme spolu
nase poprvé a cca po 3dnech musel pritel k
lekari,protoze mel bolestive moceni.Udelali mu
testy a byla to kapavka.Dostal ATB a ja musim na
vysetreni take.Jak jsme k tomu mohli prijit?
Doktoři nam neveri,ze jsme sex pred tim nemeli.
reagovat
re:Je možno se nakazit i jinak,než pohlavním stykem? | Od: uLékaře.cz | 30.11.2015 10:16
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: