Může to být infarkt?

Zdravím. Od letošního března mě občas přepadne bolest v zádech. Přesněji řečeno je to bolest jako by mi někdo vrazil nůž mezi lopatky a ta se mi pak rozlije přes ramena do paží, a ty mám skoro jako ochrnuté. Posledně mě dost bolelo v předloktí. Vždy to rychle odezní a jsem zase v pohodě. Může to být něco vážného? Nebo třeba jen skříplý nerv?? Jsem fenylketonurička, může to mít třeba spojitost s hladinami Phe? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže jistě od páteře být můžou, ale pokud se vrací, je vhodné vyloučit jinou příčinu. Možná i interní. Nedomnívám se, že by potíže měly přímo souviset s fenylketonurií.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Články: U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Každý člověk stráví...
Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Články: Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Bujná kštice, to je sen...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Nedonošený novorozenec
Články: Nedonošený novorozenec
Nedonošený novorozenec je...
Vyšetření krevního tlaku
Články: Vyšetření krevního tlaku
Měření krevního tlaku je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: