Může to být nádor?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli neléčený výtok nebo zánět může způsobit nádor. Asi 4 roky trpím výtoky, neléčila jsem je a mám zvětšený podbřišek. Když kůži na podbřišku natáhnu, vypadá jakoby pomerančová kůže a občas cítím jakoby pohyby v podbřišku.Co může znamenat ten zvětšený podbřřišek? Mohl by to být nádor?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšování podbřišku a pohyby vnímané v podbřišku mívají souvislost s těhotenstvím spíše než s nádorem. Výtok nezpůsobuje nádorové onemocnění

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Články: Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Pacienty s hemoroidy a...
Dítě, které neroste. Kvůli vrcholovému sportu
Články: Dítě, které neroste. Kvůli vrcholovému sportu
Rčení "Sportem ku zdraví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jaterní cirhóza
Články: Jaterní cirhóza
Jaterní cirhóza je...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x