Můžu otěhotnět když beru ha

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci bez pauzy už 6 měsíců. Minulí týden jsem byla nemocná a brala penicilín může to ovlivnit činnost HA v průběhu týdne jsem měla pohlavní styk asi 4. Teď mě není dobře od žaludku a bolí mě v podbříšku. Může to značit že jsem těhotná ?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: