Mužu otěhotnět při brani antikoncepce?

Beru antikoncepci Yosefinne. Ani jednu pilulku jsem nevynechala, beru ji 2 měsicem a před tydnem jsem měla nechranený sex. Mohu otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, těhotenství je velmi málo pravděpodobné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: