Mycoplasmata

Dobrý den, byla mi stěry zjištěna Ureaplasma urealyticum a gardnerella, dostala jsem Deoxymycoin a Entizol (mám brá nejdřív jedno, pak druhé - celkem cca 4 týdny). Více než rok se snažím otěhotnět. Chtěla bych se zeptat, zda může nějak souviset výskyt výše uvedeného s tím, že se otěhotnění zatím nedaří a zda by bylo nebezpečné, kdybych otěhotněla během braní léků (tedy nemám to v úmyslu, ale kdyby náhodou..). děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Entizol a Deoxymykoin jsou kontraindikované v těhotenství, bylo by dobré po dobu užívání se chránit ochranou partnera nebo Vaší .Ureaplasma může být jednou z příčin neplodnosti.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: