Myomy v děloze

Zdravím všechny a ráda bych získala radu od Vás. Je mně 42 let a mám myomy v děloze. Následkem silného a dlouhého krvácení ( až 14. dní) mně lékař doporučil dva způsoby léčby. První odstanit dělohu ( po porodu císařským řezem mám silné vnitřní srůsty), nebo antikoncepci Mirenu, která by myomy v děloze mohla rozpustit. Sice se Mirena platí, ale než jít na operaci, raději bych volila tento šetřnější způsob.Na rozhodnutí mám měsíc. Máte někdo podobné problémy, nebo již zkušenosti a dokážete poradit ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Myomy dělohy jsou dosti běžnou diagnozou. Jenže vy se nemůžete srovnávat s jakoukoli jinou pacientkou, je třeba přirovnat stav Vašeho organismu, počet a velikost myomů, hormonální rovnováhu atd... Zde Vás odkazuji zcela na Vašeho ošetřujícího gynekologa. Na dálku rozhodně neporadím lépe než on, který Vás zná, vyšetřil Vás a vyzpovídal...

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Články: Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Virová hepatitida či...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Články: Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Kuřáci doutníků a dýmek...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x