Myom na děloze

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, jak se léčí myom na děloze, dá se zmenšit? Je mi 44 let a nyní se přišlo na myom na děloze 5 cm. Tlačí mě, nutí na častěji močení, mám bolesti bederní páteře a břicha. Beru Xarelto na ředění krve na trombózu v lýtku. Před rokem jsem měla operaci na křečové žily obě nohy. Mohl se myom vytvořit tak rychle, rozjet se po operaci?? Co se na něho může brát k lékům na ředění krve? Lékařka mi řekla, že se s tím nedá nic dělat. Trápí mě po lécích i žaludek. Děkuji Vám za radu, myom mě začal dost trápit a obtěžovat. Kamila

Odpověď odborníka:

Operace na růst myomu nemá vliv, pokud je ale 5 cm velký a činí obtíže pak ve 44 letech by řešením byla operace- odstranění dělohy která by vás obtíží zbavila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Zápach z úst. Nepříjemnost, která se možná týká i vás
Vývoj novorozence
Články: Vývoj novorozence
Novorozenecké období trvá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte 8 potravin, které vyvolávají nejčastější alergie
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Články: Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Dvě různá onemocnění, dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: