Nahle vysazeni ad

Dobry den, Rok jsem (po terapii v PL) uzivala antidepresiva Escitalopram 20mg na uzkostne a depresivni stavy. Pri posledni navsteve pani lekarky mi bylo receno, ze muj stav se natolik vylepsil, ze lecbu ukoncime, dalsi leky mi predepisovat nebude. Po nekolika dnech od navstevy u pani doktorky me ovsem zacala silne bolet hlava, hucet v usich, je mi nevolno a citim zvlastni impulsy (jakoby elektricke vyboje) v hlave a po mise, po pateri. Nejsou bolestive, ale velice neprijemne - podobne nahlemu leknuti pri usinani. Po odchodu z ordinace mi zbyvaly asi tri tabletky, ktere jsem si rozctvrtila a kousek beru pred spanim, spis pro pocit. Vas moc prosim o radu, existuje zpusob, jak tyto priznaky z vysazeni alespon castecne zmirnit? Co pro to muzu udelat? Za jak dlouho muzou odeznit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Myslím, že byste se měla vrátit k lékařce, která Vás až dosud léčila Escitalopramem. Je možné, že jste nebyla připravena na ukončení léčby, není nutné s ním spěchat.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x