Nákaza dítěte

Dobrý den, moc Vás prosím o radu ohledně nákazy mé 1,5roku staré dcery.Před cca půl rokem byla často v kontaktu s člověkem(z rodiny),který ji občas hlídal a nyní mám vážné podezření,že by mohl být nemocný nějakou pohlavní chorobou(HIV,HVC apod).Dceru jsem zatím nenechala vyšetřit-žádné problémy nemá.Dotyčný ji hlídal naposledy letos v lednu.Dcera byla od té doby jen 1xnemocná-v květnu 2denní teploty-výsledky u doktorky z krve na CRP negativni.Chci se zeptat,zda by se případná nákaza projevila téměř po půl roce,nebo ji mám raději nechat otestovat?Mám o ni velký strach.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji navštívit s dítětem infekční oddělení a problém konzultovat tam.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x