| Nápověda

Nákaza HIV

  • Dotaz od: Lenka
  • Publikováno: 5.9.2011

Dobrý den,měla jsem horečku 38,5 jen jeden den další den jen 37 a pak už ne.Bolelo mě v krku 2 dny.První den jsem i 2x zvracela a průjem 2x denně mám už čtyři dny a to jsem dva dny jedla jen suchý rohlík.Je možné,že bych mohla být nakažená HIV?Asi před měsícem jsem měla nechráněný pohlavní styk.Děkuji za odpověd Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že se zbytečně děsíte-ale bohužel,těžko Vám kdokoliv může dát jednoznačně negativní odpověď.Prosím,vyhledejte co nejdříve svého registrujícího praktického lékaře a vše s ním proberte.Potřebujete jistotu,ne domněnky..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Sleva na léky:
Jako uživatel uLékaře.cz získáváte slevu. Slevový kupón zde.
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
  • Masturbace Je normální, že když jsem přes víkend doma tak masturbuju i 3x denně...
  • Jsem alergik, ... Jsem alergik, od podzimu chodím na injekce na alergii...
  • Vstup do pochvy Mám takový problém. když mám pohl. styk, můj partner když do mě...
  • Bezradná Pane doktore.Není to tak dlouho co jsem Vám psala o potížích s výtokem...
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Naposledy čtené: