Námaha při atb

Chtěla bych se zeptat jestli se může během infekce v krku (bez teplot, přesný název bakterie nevím, mamka která mi byla pro recept říkala něco o '' vulgaris '', mám ATB Amoksiklav ,užívám asi 4 dny) může být fyzická námaha? Díky

Odpověď odborníka:

Deniso, pokud užíváte antibiotika, předpokládám, že máte infekci, proto je třeba být v klidu hlavně kvůli infekci, aby tělo mělo "klid s infekcí bojovat". Ještě alespoň týden až dva po dobrání antibiotik bych doporučovala klidový režim.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: