Náplast evra

Dobrý den, zhruba 6měs. užívám antikoncepční náplasti Evra. Před několika dny po opalování se mi vlivem horka náplast posunula cca o 1cm, celá se zkroutila a vytvořila se od ní "bublina" skrz na skrz. Je náplast účinná i v tomto případě? Také se chystám k moři a mám obavy, že pobytem na písečné pláži dojde k proniknutí písku pod náplast. Může to ovlivnit účinnost náplasti? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, náplast již pravděpodobně stoprocentně účinná nebude. Co se proniknutí písku pod náplast týče, to také může negativně účinnost ovlivnit. Doporučuji tedy chránit se například i bariérovou ochranou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x