Náraz v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22tt a dnes jsem si hrála se svou dvouletou dcerou a ta mi omylem a nechtěně sedla na bříško v oblasti pupíku. Nebylo to nic prudkého, ale jen mi bříško trochu ztlačila. Žádné bolesti nemám a ani potom ztlačení jsem neměla problém. Pohyby cítím. Mohlo dojít k poškození miminka? Jaké příznaky bych při poškození pociťovala? Je miminko dobře chráněno? Děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko! Miminko je proti nárazům poměrně dobře chráněno plodovou vodou. Pokud jste necítila bolest a cítíte pohyby je vše v pořádku. Důvodem k urychlené návštěvě lékaře by byla bolest nebo křeče v břiše, krvácení z pochvy nebo slábnutí pohybů miminka.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: