Nechtěné početí

Dobrý den.Včera v noci se mi přihodila nehoda.Měla jsem pohlavní styk a nemohu s jistotou potvrdit, zda-li došlo k výronu semene do vaginy.Načež jsem den poté dostala menzes-cirka 24 hodin po této události.Měla bych si vzít Postinor, nebo je možnost, že k žádnemu početí nedošlo.Jsem na nervy, poněvadž jsem otěhotněla v září 09 a toto by byla již třetí interupce v mém životě.Také se obávám následků tohoto medikamentu.Jsem psych.labilní-užívám Rivotril a můj zdravotní stav je také poměrně oslaben zánětem moč. cest, alkoholismem a momentální potíže se zvracením a vyprazdňováním žluči.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kwaczko! Ano, je možnost, že k žádnému početí nedošlo a to dokonce značně vysoká. Stále ale existuje šance, že k početí došlo. Chcete-li s jistotou těhotenství vyloučit, nezbyde Vám než postinor požít. Vzhledem k doby od položení otázky je tato rada zřejmě již irelevantní. Otěhotnět můžete i bez výronu semene do vaginy, někdy postačí i nechráněný styk s výronem mimo vaginu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x